Over ons

Euro Sportprijzen > Over ons

Bedankt voor u bezoek aan de website van Euro Sportprijzen. Mijn naam is Stefan en ben de eigenaar van dit eenmansbedrijf. Na jaren gewerkt te hebben voor andere besloot ik in 2016 het roer om te gooien. Ik begon mijn eigen bedrijf en ging daar 200% voor. De winkel is 6 dagen in de week geopend waar u altijd van harte welkom bent.

Euro Sportprijzen gevestigd in de Haarlem heeft een zeer groot assortiment aan sportprijzen. Nu vraagt u zich natuurlijk af “wat zijn sportprijzen?”

Sportprijzen zijn onder andere bekers, medailles, erelinten, vanen, beelden, rozetten en nog veel meer. Op de website kunt u ons gehele assortiment bekijken en eenvoudig bestellen.
Wij verkopen alles aan particulieren maar ook aan bedrijven. Heeft u één prijs nodig of honderd of zelf nog meer, Euro Sportprijzen kan alles aan! Bedrijfsuitje en voor elke werknemer een aandenken in de vorm van een beker of medaille met een bedrijfslogo erop? ook geen enkel probleem. Euro Sportprijzen is er voor iedereen.

Door veel kennis en ervaring maken wij de mooiste prijzen van Nederland. Euro Sportprijzen staat voor kwaliteit en service. Ook het leveren van u bestelling doen wij zeer snel. Uiteraard ligt het aan de hoeveelheid maar over het algemeen leveren wij binnen twee werkdagen. Moet de bestelling verzonden worden dan zal dit één dag langer zijn. U bestelling word met zorg ingepakt en met PostNL naar u verzonden. (Levering kan verschillen in tijd ivm PostNL) U ontvangt ALTIJD een track en Trace code zodat u op de hoogte blijft van de vordering van u bestelling.

Euro Sportprijzen is een eenmanszaak die met passie en liefdevol werkt. Service en kwaliteit vind u over al terug in de producten die wij voor u maken. Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon vrijblijvend informatie, neem dan gerust contact op met Euro Sportprijzen. Wij helpen u graag en denken graag meer in oplossingen.

0
    0
    Winkelmandje