Graveren

Euro Sportprijzen > Graveren

Euro Sportprijzen graveert alles zelf in de winkel. Wij kunnen machinaal of nog ouderwets met de hand graveren.

Er zijn verschillende manier of te graveren. Hieronder vind u de manieren die wij gebruiken. Wat wij dus NIET doen is printen. Dit een snelle en goedkope oplossing wat steeds meer gedaan word. Euro Sportprijzen is hier niet positief over omdat het resultaat veel minder mooi en de uitstraling ziet er goedkoop uit.

Machinaal graveren:

Machinaal graveren zegt het al een beetje, graveerplaatje, pennen, en alles wat in deze machine past kunnen wij voor graveren. Er is wel minimale ruimte om het voorwerp in de machine te kunnen klemmen. Net zoals ronde voorwerpen en grotere maten graveren wij dan ook met de hand graveermachine.

Handgraveren:

handgraveren doen wij nog op de ouderwetse manier. Het apparaat waarmee dit doen is ruim 30 jaar oud en word ook niet meer gemaakt. Dit is dus een uniek apparaat waar wij erg zuinig op zijn. Helaas zijn er met deze machine minimale variaties qua lettertypes. Het rond graveren van bijvoorbeeld een servetring is mogelijk in deze machine. Maar het meeste word dit gedaan om in ronde cups van een wisselbeker de naam van de winnaar te graveren.

Wat wij graveren:

Graveren doen wij voornamelijk voor sportprijzen, bekers, medailles, en nog meer. Bij aankoop van een nieuwe sportprijs reken wij geen extra kosten voor het graveerwerk. Bijvoorbeeld u kiest een mooie beker uit voor €12,95 dan is dat ook de totaal prijs die u afrekent. Geen verrassingen achteraf dus.

Wisselbeker met naamplaat of kleine naamplaatjes? Wij graveren op hoogwaardig metalen graveerplaten in elke gewenste maat. Ook een los graveerplaatje is bij Euro Sportprijzen geen enkel probleem. Uniek is dat wij direct graveren waar u bij bent (indien mogelijk).

Omdat er op een graveerplaat waar meerdere namen of tekst op staan die elke jaar weer moet worden gegraveerd slaan wij dit bestand op in ons systeem. Zo kunnen wij dit gemakkelijk terug vinden en netjes onder elkaar graveren!

Wat kunnen wij nog meer graveren:

Enkele voorbeelden die wij al eens hebben gegraveerd met succes zijn:

  • Pennen
  • Servetringen
  • Zak messen
  • Koks messen
  • Wijn koelers

Wat zijn de kosten:

Graveren op bestaande graveerplaat:Instelkosten€3,50
Graveren per letter, cijfer, symbool€0,15
Losse graveerplaat graverenGraveerplaat klein€1,00
Graveerplaat middel€2,00 – €4,00
Graveerplaat groot€5,00 – €10,00
Instelkosten€3,50
Graveren per letter, cijfer, symbool€0,15
(Graveerplaten leverbaar in goud, zilver, brons en zwart
Graveren in cupInstelkosten€6,50
Graveren per letter, cijfer, symbool€0,15
Graveren van een logoOmzetten naar graveerbestend€5,95
Graveren van overige opjectenInstelkosten€9,95
Graveren per letter, cijfer, symbool€0,15

Heeft u nu iets wat u gegraveerd wil hebben, neem dan contact met ons op. Euro Sportprijzen staat altijd voor u klaar en denkt graag mee. Ook bent u altijd van harte welkom in de winkel in Haarlem.