Alternatieve Avond4daagse

Euro Sportprijzen > Alternatieve Avond4daagse

Euro Sportprijzen is, net als veel kleine bedrijven en ondernemers, zwaar door de corona crisis geraakt. We hopen dat u ons wilt helpen er doorheen te komen en we helpen u graag om van de avond4daagse dit jaar toch iets bijzonders te maken.

Door de corona crisis zal de altijd gezellige en leuke avond4daagse voor de tweede keer een uitdaging worden. Natuurlijk is het wel mogelijk om als school of organisatie zelf een alternatieve avond4daagse te organiseren. Loop met een groep naar Parijs of misschien wel met de hele school een rondje om de wereld? Niet met zijn allen tegelijk, maar wel extra bijzonder. Daarom biedt Euro Sportprijzen u een mooie aanbieding. Zo kunt u de kinderen heel erg blij en trots maken, beloon hun prestatie met een mooie medaille.

Euro Sportprijzen heeft een groot assortiment aan medailles, van klein tot groot. Ook qua halslinten hebben wij een zeer ruime keus aan kleuren.
De mogelijkheden om de medaille te personaliseren zijn eindeloos. Zo kunt u een eigen tekst achterop de medaille laten graveren (dus geen plakstickertje) en is het mogelijk om een eigen afbeelding of logo op de voorkant van de medaille te plaatsen. Een school logo, bedrijfslogo, of wat u maar wilt, het is mogelijk bij Euro Sportprijzen. Uiteraard hebben wij ook een standaard afbeelding van wandelende mensen.


Heeft u even geen inspiratie dan kunnen wij u daar gewoon mee helpen. U ontvangt diverse ontwerpen, die ook weer aangepast kunnen worden.

Dit zijn enkele voorbeelden van eerder gemaakte gepersonaliseerd medailles:

Dus heeft u interesse gekregen vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. U ontvangt binnen 24 uur een offerte via email.

Zo vraagt u een vrijblijvende offerte aan:

 • Vul u naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, en email adres in.
 • Kies een medaille uit ons assortiment en vul het nummer in (bijvoorbeeld m106)
  KLIK HIER ONS NAAR ONS ASSORTIMENT TE GAAN
 • Geef aan om hoeveel medailles het gaat
 • Geef aan welke kleur halslint u voor de medaille zou willen (bijvoorbeeld rood/wit)
 • Geef aan welke tekst u achterop de medaille gegraveerd wilt hebben
 • Geef aan of u een eigen ontwerp heeft of dat Euro Sportprijzen deze moet ontwerpen
 • Klik op verzenden en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

  Kies een optie voor ontwerp

  Heeft u al een ontwerp of idee, upload deze dan hier

  0
   0
   Winkelmandje